Siirry suoraan sisältöön

Kyllästetyn puujätteen noutopalvelu

Noudamme kyllästettyjä pylväitä, ratapölkkyjä sekä kyllästettyä purkujätettä suoraan rakennus- ja purkutyömailta. Kokeneet kuljettajamme noutavat jäte-erän suoraan asiakkaan työmaalta asianmukaiseen käsittelyyn. Huolehdimme tällöin myös tarvittavista siirtoasiakirjoista. Kuljetushinnan lisäksi veloitamme jätteenkäsittelymaksun noudettavan jakeen mukaan.

Pyydä meiltä noutotarjous kuljetukset(a)demolite.fi

Kestopuujätteen nouto on vaivaton ratkaisu

Suolakyllästetyn kuparipuun ohella noudamme kreosoottikyllästetyt ratapölkyt sekä pylväskuormat sekä käytöstä poistuneita CCA-kyllästeteitä sisältävät purkupuukuormat turvallisesti asianmukaiseen kierrätykseen. Huolehdimme tällöin asiakkaan puolesta jätteen siirrossa tarvittavista siirtoasiakirjoista. Arvioimme paikan päällä minkälaisesta puujätteestä on kyse.

Noudamme pylväskuormia ja purkupuuta työmailta joustavasti asiakkaan aikataulutoiveiden mukaisesti. Lastauspaikkoja voi olla yksi tai useampi. Keräysautomme varustettu kouranosturilla. Nostamme kyytiin myös suuremmat kyllästetyt aita- tai laiturielementit.

Noudamme puujätettä myös loma-asunnoilta tai taloyhtiön työmaalta. Jos jätettä on isompi määrä ja sen toimitus sorttiin tai jätelaitokselle tuntuu työläältä ajatukselta, on noutopalvelumme vaivaton ja aikaa säästävä ratkaisu. 

Toimimme kaikkialla Suomessa

Kestopuujätettä vastaanotetaan Demolite Oy:n kierrätysterminaalilla Hämeenlinnan Tuuloksessa. Keräyspalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Automme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla sekä Turun alueella. Jätekuljetukset onnistuvat nopealla aikataululla myös Oulun seudulta sekä Itä-Suomesta Joensuun ja Kuopion alueelta.