Siirry suoraan sisältöön

Demolite Oy

Demolite Oy vastaa painekyllästetyn jätepuun keräämisestä ja sen hyödyntämisen järjestämisestä Suomessa. Palvelumme kattavat materiaalin vastaanoton, prosessoinnin ja hyötykäytön. Kaikki operatiivinen toimintamme keskittyy kierrätysterminaalillemme Hämeenlinnaan.

Demolite Oy on Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu 2000-luvun alussa kyllästetyn puun valmistajien toimesta. Yhtiö on voittoa tavoittelematon, tuottajavastuuyhteisön kaltainen toimija.  Yhteistyökumppaneitamme ovat kunnalliset jätelaitokset ja -yhtiöt, verkonhaltijat, kiertotalouden alalla toimivat yritykset sekä ja rakennustarvikeliikkeet.

Yhtiö toimii vapaaehtoisen tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Painekyllästetyn puun kierrätys rahoitetaan kyllästetyn puun valmistajien maksamilla kierrätysmaksulla sekä jätettä toimittavilta tahoilta perittävillä jätteenkäsittelymaksuilla.

Vastuullinen kumppani kestopuun kierrätykseen

Keskeinen tavoitteemme on kerätä ja hyödyntää kyllästetty puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla elinkaarensa päätteeksi. Haluamme olla jätteenkerääjille ja -tuottajille luotettava ja vastuullinen kumppani kyllästetyn puun keräilyssä ja käsittelyssä.

Painekyllästetty puu on erilliskerättävä jäte. Sen käsittely on luvanvaraista. Yhtiöllämme on kyllästetyn puun prosessoinnin, kuljettamisen ja varastoinnin edellyttämät ympäristö- ja jätteensiirtoluvat.

Huolehdimme tiedotuksen ja turvallisen uusiokäytön keinoin siitä, että painekyllästettyjen materiaalien elinkaari on mahdollisimman pitkä. Haluamme toiminnallamme ehkäistä vääränlaisesta jätteenkäsittelystä aiheutuvia ympäristöhaittoja ja tarjota kumppaneillemme pitkällä aikavälillä varman, turvallisen ja kustannustehokkaan väylän kyllästetyn puujätteen käsittelyyn.

Yhteystiedot

Kestopuun kierrätysterminaali / Puujätteen vastaanotto

Karhunkorventie 4
14820 Hämeenlinna (Tuulos)
Puhelin +358 3 6229 500
kuljetukset(a)demolite.fi
vaaka(a)demolite.fi / +358 45 188 7798
laskutus(a)demolite.fi

Kuljetukset, tiedustelut & sopimukset

kuljetukset(a)demolite.fi / +358 3 6229 500

Ella Springare
ella.springare(a)kestopuu.fi
+358 400 462276

Demolite Oy / Helsingin toimisto

Siltasaarenkatu 12 A
00530 Helsinki

Ella Springare
+358 400 46 2276 / ella.springare@kestopuu.fi

Laskutustietomme

Kumppanimme

Demolite Oy:n perustajia ja kumppaneita ovat suomalaiset kyllästetyn puun valmistajat. Valmistajien tilittämät kierrätysmaksut ovat yhtiön kierrätystoiminnan rahoituksen perusta. Kyllästetyn puun keräilyn mahdollistavat:

Painekyllästetty puu - terassilauta